Wat doen wij?

Onze stichting heeft als doel om zoveel mogelijk instellingen voor o.a. ouderen, zieken en/of gehandicapten op speciale dagen op te fleuren.

Dit willen wij met name door ballonnen bereiken maar kan zeker ook met bv bloemen, kleine attenties of donaties uit onze stichting. Ook als er even geen speciale gelegenheid is en wij kunnen een instelling of persoon eens in het zonnetje zetten dan zullen wij ons hier uiteraard ook voor inzetten.

Wij zullen met diverse gerichte acties komen voor verschillende instellingen en personen met uiteenlopende thema’s. Houdt onze site in de gaten! Wij zullen ons met veel enthousiasme in blijven zetten om zoveel mogelijk blije gezichten te zien. Uiteraard hebben wij daarvoor uw hulp hard nodig door middel van donaties, giften en sponsoring voor onze stichting!

Bent u al net zo enthousiast als ons geworden?!

Doneer